Parhaat suoratoistopalvelut mobiilille

Perinteiset televisiokanavat ovat saaneet kylmää kyytiä uusilta suoratoistopalveluilta, joiden valikoimasta löytyy usein jopa tuhansia huippusarjoja ja -elokuvia varsin edulliseen hintaan. Mikä parasta, suoratoistopalvelun kautta näitä elokuvia ja tv-sarjoja voi katsoa missä vain ja milloin vain. Siinä missä kysyntä on kasvanut huimasti, myös tarjonnan laatu on räjähtänyt käsiin. Tänään viihdesovellukset ovat niin suosittuja, että satojen palveluiden merestä on joskus haastavaa löytää oma suosikkinsa. Esittelemme seuraavaksi neljä loistavaa suoratoistopalvelua, joiden valikoimasta löytyy valinnanvaraa lähes jokaiseen makuun.

Neljä monipuolista suoratoistopalvelua

Viaplay

Viaplay on loistava valinta erityisesti penkkiurheilijoille, sillä palvelusta löytyy kattava valikoima aina pallolajeista kamppailulajeihin, eikä elokuvien ja sarjojenkaan ystäviä ole unohdettu. Lisäksi mobiililaitteella sisältöä on mahdollista tallentaa suoraan sovellukseen, jolloin Viaplayn valikoimasta voi nauttia myös ilman nettiyhteyttä.

Hinta: Elokuvat ja TV-sarjat 9,99 €/kk (kahden viikon maksuttomalla kokeiluajalla), Viaplay Sport 29,99 €/kk sekä Viaplay Total 34,99 €/kk.

C More

Viaplayn tapaan C More sopii loistavasti urheilun ystäville, sillä valikoimaan kuuluvat formuloiden ja jalkapallon lisäksi kaikki jääkiekon MM-lähetykset. Elokuvien ja sarjojen joukosta taas löytyy niin uutuuksia kuin Hollywoodin vanhempia klassikoita, sekä tietysti C Moren omia alkuperäissarjoja. Sisältöä on myös mahdollista tallentaa suoraan omaan sovellukseen.

Hinta: Start 9,95 €/kk, C More 12,95 €/kk (molemmat kahden viikon maksuttomalla kokeiluajalla), Sport 24,95 €/kk sekä Total 29,95 €/kk.

Netflix

Netflix tarjoaa kiistattomasti yhden alan kattavimmista valikoimista elokuvien ja TV-sarjojen ystäville useamman tuhannen nimikkeensä ansiosta. Vaikka suurin osa sisällöstä vuokrataan Netflixin käyttöön määräajaksi, sen alkuperäissarjat ja -elokuvat ovat kasvaneet huimasti sekä määrässään että laadussaan. Lisäksi Netflix on saatavilla laajasti myös ulkomailla ja suurin osa sisällöstä on mahdollista ladata myös sovellukseen, jolloin tarjonnasta voi nauttia myös täysin ilman nettiyhteyttä.

Hinta: Perus 7,99 €/kk, Tupla 11,99 €/kk sekä Perhe 15,99 €/kk (30 päivän maksuttomalla kokeiluajalla)

HBO Nordic

Home Box Officen pohjoismaalainen versio HBO Nordic tarjoaa valikoiman laadukkaita elokuvia ja TV-sarjoja niin takavuosien elokuvaklassikoista aina tämän päivän huippusuosittuihin menestyssarjoihin. Mikä parasta, edullinen kuukausimaksu ei heijastu valikoiman kattavuudessa, sillä katsottavaa riittää viikkokausiksi. Tällä hetkellä sen sisältöä ei kuitenkaan voi ladata offline-tilaan.

Hinta: 9,95 €/kk (30 päivän maksuttomalla kokeiluajalla)